Lizzie Streit: Természetes gyulladáscsökkentők

Mindegy, hogy vegán, ketogén, kis szénhidráttartalmú, kis glikémiás indexű (GI) étrendet vagy más speciális diétát követünk, esetleg csak több egészséges élelmiszert szeretnénk beilleszteni a szokásos étrendünkbe, ez a könyv nagyszerű segítség, hogy megtegyük a kezdő lépéseket az egészséges életmódhoz.
– Bemutatja az 50 legjobb gyulladáscsökkentő élelmiszert: zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és még sok mást;
– Elmagyarázza a gyulladáscsökkentő táplálkozás és más életmódbeli tényezők hatásait;
– Olyan élelmiszereket ajánl, amelyekről kimutatták, hogy támogatják az immunrendszert, táplálják a bél mikrobiomját, csillapítják a fájdalmat, védik a szívet és fokozzák a testmozgás utáni regenerációt;
– Tanácsot ad az ételek elkészítéséhez, hogy optimális gyulladáscsökkentő hatást érhessünk el;
– Elmagyarázza az élelmiszerek hatását egyes betegségeknél, beleértve a cukorbetegséget, a szív- és a pajzsmirigyproblémákat;
– Nagyszerű recepteket tartalmaz főétkezésekhez és ízletes desszertekhez.

Szóljon hozzá!